Contact

hallo@alohamedia.nl
06 3191 2158

Aloha Media
Oude Molenweg 31
7551HB Hengelo

KVK: 2374234

Volg ons op
Bedankt! We reageren zo snel mogelijk.
Oeps! Probeer het nog eens
Samenwerken

Waar werken jullie?

Neem contact op

Onze basis is in Nederland (Hengelo), maar we werken ook regelmatig vanuit Spanje, Italie, Kroatie en andere Europese landen.

Faqs

Veelgestelde vragen

01

Kan Aloha blijvend ondersteuning bieden?

Ja dat kunnen we. Voor zowel websites als webshops bieden we maandelijkse pakketten aan waarmee we je compleet ontzorgen. Wij zorgen dan voor de hosting, onderhoud, updates, en kleine aanpassingen.

Ben je op zoek naar ondersteuning met digital marketing zoals advertising, vindbaarheid, social media of strategie? Neem dan even contact op. We vinden het hierin erg belangrijk dat de opdracht bij ons past, zodat we ook de beste resultaten kunnen halen.

02

Kunnen jullie ook helpen met foto & video?

Yes, wij doen zelf product en social fotografie en werken ook samen met verscheidene professionele fotografen. Afhankelijk van de opdracht (branche) kunnen wij de perfecte fotograaf vinden waar we nauw mee samenwerken.
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

03

Helpen jullie ook met creatieve ideeen?

Yes, dat vinden we leuk! We helpen je graag met ideeën en concepten om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Of het nou campagnes of acties zijn of hele evenementen. Wij denken graag met je mee.

04

We zijn een non profit organisatie en hebben niet een heel groot budget. 

Yes, we willen graag een steentje bijdragen. Voor grotere opdrachten hanteren we een gereduceerd tarief. En voor kleine opdrachten doen we dit (wanneer mogelijk) geheel kosteloos.  Neem gerust contact op :)

Hoe kunnen we jou helpen groeien?

Let's connect.