Wij zijn Aloha. 🌱

Een digitaal en creatief bureau uit Twente. Wij helpen onze klanten zowel starten als groeien 🌱 in de online wereld. We ontwikkelen websites en webshops., maken designs en (social) content, en helpen je verder groeien met digital marketing. Wij geloven in duidelijke taal en persoonlijk contact.

Aloha people

Al tijdens haar studie "Creative Business & Digital marketing" begon Sophie met haar eerste opdrachten. De afgelopen 6 jaar heeft ze zich gespecialiseerd in e-commerce en digital marketing.

Herman  startte in 2012 met Aloha media en helpt klanten zowel strategisch als creatief en focust zich op design, website en webshop ontwikkelingen.

Ook zijn er diverse externe professionals betrokken bij aloha media op het gebied van copywriting, foto/video content en optimalisaties.

Wat we belangrijk vinden

Onze kernwaarden

01

Persoonlijke communicatie

We horen vaak van klanten dat ze het erg waarderen dat we gewoon via whatsapp en telefonisch bereikbaar zijn. We vinden het zelf ook belangrijk dat we gewoon lekker informeel met elkaar kunnen communiceren.

02

Duidelijke taal

We vinden het belangrijk dat onze klanten snappen waarmee we bezig zijn. Daarom proberen we dit altijd goed uit te leggen zonder in moeilijke termen te praten.  Zo kunnen we goed laten zien waar voor jou de kansen en mogelijkheden online liggen.

03

De beste tools van nu

Met alles wat we maken werken we met de nieuwste tools van nu. We merken dat veel bureaus nog met oudere technieken werken. Dat is natuurlijk makkelijk en vertrouwd, maar niet altijd in het belang van de klant. Daarom kiezen wij voor de meest innovatieve tools van nu.

04

Creativiteit en strategie

Naast het uitvoerende werk op het gebied van websites en webshops, denken we ook graag creatief en strategisch met je mee. We zien vaak kansen die jij als ondernemer niet ziet omdat wij weten wat er allemaal mogelijk is. Dit kunnen we op een simpele manier vertalen naar een concept of campagne die veel nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf kan opleveren.

05

Duidelijke stappen

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om resultaat. Je komt niet bij ons omdat je een website wilt, maar omdat je bijvoorbeeld meer klanten wilt bereiken. We maken voor elk project een overzicht met een stappenplan. Zo weet je precies waarmee we mee bezig zijn en welke stappen we gaan nemen samen. Dit geeft focus :)

06

Good vibes 🌴

We vinden het fijn om met mensen te werken die positief in het leven staan. Ondernemers die passie en enthousiasme hebben voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Zo werken wij zelf en werken we ook graag samen met onze klanten.

Faqs

Veelgestelde vragen

01

Kan Aloha blijvend ondersteuning bieden?

Ja dat kunnen we. Voor zowel websites als webshops bieden we maandelijkse pakketten aan waarmee we je compleet ontzorgen. Wij zorgen dan voor de hosting, onderhoud, updates, en kleine aanpassingen.

Ben je op zoek naar ondersteuning met digital marketing zoals advertising, vindbaarheid, social media of strategie? Neem dan even contact op. We vinden het hierin erg belangrijk dat de opdracht bij ons past, zodat we ook de beste resultaten kunnen halen.

02

Kunnen jullie ook helpen met foto & video?

Yes, wij doen zelf product en social fotografie en werken ook samen met verscheidene professionele fotografen. Afhankelijk van de opdracht (branche) kunnen wij de perfecte fotograaf vinden waar we nauw mee samenwerken.
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

03

Helpen jullie ook met creatieve ideeen?

Yes, dat vinden we leuk! We helpen je graag met ideeën en concepten om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Of het nou campagnes of acties zijn of hele evenementen. Wij denken graag met je mee.

04

We zijn een non profit organisatie en hebben niet een heel groot budget. 

Yes, we willen graag een steentje bijdragen. Voor grotere opdrachten hanteren we een gereduceerd tarief. En voor kleine opdrachten doen we dit (wanneer mogelijk) geheel kosteloos.  Neem gerust contact op :)

Hoe we samenwerken

Wanneer we starten met een nieuwe klant vinden we het erg belangrijk dat er een goede match is. Passen we goed bij elkaar? Wij houden van persoonlijk contact en het kunnen meedenken over ideeën en mogelijkheden.  Breder dan alleen een website of marketingstrategie. Want alleen zo kunnen we echt goed bepalen wat jij als ondernemer precies nodig hebt om je doelen te bereiken.

Sta je echt open voor onze input en wil je je laten verassen door wat wij bedenken? Dan zijn we een goede match! Neem dan gerust even contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Wij zijn Aloha media®. Een creatief digitaal bureau uit Twente. Wij helpen klanten met het starten en groeien van hun bedrijf in de digitale wereld. Dit doen we onder andere door Digital marketing, webshops, websites, design, branding, foto & video.

We werken aan zowel eenmalige projecten, maar blijven vaak ook voor een langere periode betrokken. Je kunt ons dus zien als je eigen online team, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf 🧘

Onze filosofie

Samenwerking

Wij helpen onze klanten zowel met het starten van hun bedrijf, als met het laten groeien van hun bestaande bedrijf.

01

Duidelijke taal

Klanten bereiken? Wij helpen je met een online strategie en het uitvoeren ervan. Dit doen we door het maken van een (simpel of uitgebreid plan). SEO, social media, advertising, e-mail marketing....

02

Gezamenlijke visie

Wij maken mooie en duidelijke websites in de beste systemen van het moment. Wij werken o.a. met Webflow en Squarespace zodat je website altijd toekomstproof is!

03

Goede communicatie

Altijd al gedroomd van een eigen webshop? Bij ons staan design en gebruiksvriendelijkheid voorop. We kunnen je helpen van idee tot uitvoering. Het maken van een goede start, maar ook betrokken blijven met maandelijkse sturing.

04

100% Betrokkenheid

De visuele identiteit van jouw bedrijf waarmee je je doelgroep aanspreekt. Wat is je missie en waarom ben je de beste keus voor ze? Wij zetten deze boodschap om naar een verhaal en visuele middelen zoal's een logo en huisstijl.

05

Good vibes 🧘

Wij helpen je om een positieve indruk te maken met de juiste foto's en video's. Bekeken vanuit de online marketing, e-commerce of website projecten.

Samenwerken

Waar werken jullie?

Neem contact op

Onze basis is in Nederland (Hengelo), maar we werken ook regelmatig vanuit Spanje, Italie, Kroatie en andere Europese landen.

Hoe kunnen we jou helpen groeien?

Let's connect.